четверг, 16 мая 2013 г.

Lilly and Lolly in Horrorland(part3)


De cînd a ajuns în Bulgaria, Lilly nu putea să-și scoată din cap melodia ce a auzit-o în taxi. Taximetristul era sexy, Lilly a rămas fascinată de forma scalpului lui pe care rămăseseră doar cîteva firișoare de păr, ca ultimele fire de iarbă pe un cîmp de fotbal toamna.
– Picaciu e verde sau e galben?! Răspunde, futuț dumnezeu mă-ti-i!
Așa scutura Lilly orice bărbat din aeroportul bulgar. Nu primise nici un răspuns, pentru că bulgarii nu știu româna și la pokemoni nu s-au uitat, oameni fericiți. S-a suit în taxi, în taxiul bulgar cînta aceeași muzică care i s-a întipărit în cap fetei și, ca prin miracol, Lilly s-a scufundat în adîncul profund al subconștientului universal și a învățat limba bulgară. *Rainbow*
– Picaciu era verde sau galben?
– Era verde
– Da' de cînd  e verde el?
– De doi ani, de cînd a fost legalizat „Mein kampf”.
– Zașîbisi.
...a spus Lilly și a înțeles că a luat-o razna, ori a nimerit într-o lume paralelă, în lumea ei Picaciu era galben, așa că logic ori ea are momente schizofrenice, ori picaciu era verde de la început  și ea este daltonic. *The more you know*. Ajunsă la hotel, Lilly a cumpărat toate albumele pe care le-a găsit cu Justin Timberlake pe copertă, cîntecul lui cînta în ambele taxiuri, săraca fată ce noroc imens are, dar nu-i pe asta. A deschis un șip de Gura Căinarului în care, evident, era  cagor крепленый, s-a îmbătat și a decis să trăiască în prezent, și ca să nu se confunde a numit ziua și anul de azi Py14-picaciu yellow I ne****.
To be continued...

Комментариев нет:

Отправить комментарий