среда, 15 мая 2013 г.

Lilly and Lolly in HorrorLand


Actul 1
Era odata o Witch, tare bad witch pe nume Ileana, e vrăjitoare moldovenească, соответственно o cheamă Ileana. Ileana trăia în palat cu două nepoate ale sale – Lilly și Lolly. Palatul era în Chișinău; проехали, partea asta nu-i esențială în povestea asta.
În penumbra palatului sătul de fluxul mohorît cu brumă, o rază de  lumină orbi sufletele cristaline de prin colțuri.
– Ia ce curea nouă am eu! (cureaua arăta ca  brîul lui Muhammad Ali, numai că era scris „Moschino”, dar nu campion mondial în categoria „Hai și ne-om vîibi”).
Sufletele cristaline, speriate, s-au gîndit să se uite colectiv la video cu motănei, să-și revină la starea psihologică normală. Lolly și Lilly s-au pornit la magazin după dulciuri, cu un zîmbet mare ca al lui Steve Taylor. Numai au deschis ușa, că deodată a început să se cutremure pamîntul, jumătate de Africa de Nord a căzut peste Africa de Sud și viceversa, pinguinii din negru cu alb, de spaimă, s-au colorat în alb cu negru, panda Chiichii a cumpărat un pachet de Blondex, s-a decolorat cu cuvintele „Nu naher, eu mă duc la Polul Nord!
Da, era glasul Ileanei, un picior al Ileanei se ivise pe ușă, străluciul curelei a orbit toate insectele și bărbații de pe împrejur,
-Cumpărați-mi Activia! De aceea вкусная! Eu aștept.
Lolly și Lilly au zbughit-o din cabinet. Mai pe scurt, mergeau ele prin „Număru' unu”, alegeau Activia, pentru că fetelor pentru dînsele nu le trebuia  nimic,  естественно ele s-au  dus numai pentru dînsa, dearlybeloved vumen, și au ales Activia cu kiwi și căpșune, de aceea că kiwile e verde, dar ea e șarpe și  căpșuna este roșie pentru că ea bea sînge din capuri care nu au reușit să se usuce din ritualurile africane, voodoo doll tipo, apoi pînă se usucă ele mai au sînge și ea (Ileana) are bani numai de două lucruri: de curele și de sînge din capuri de провинившейся ciuviși de prin Africa, de asta fetele au numit-o „creatura din al treilea cerc a iadului amestecată cu cerber de la nordul iadului din emisfera de sud a preispodnei, unde Loki face  incesturi сам с собой”. Au adus fetițele înapoi Activia, vrăjitoarea își potoli foamea, dar tot nu era satisfăcută că nu primea complimente destule asupra faptului ce curea magnifică are. În gest de disperare, Ileana a intrat  în Word, a inserat simbolul săgeții lipsite de culoare, doar cu contur negru, a imprimat-o și a colorat-o cu marker roșu, și a legato de gît, pentru ca să atîrne în jos, să indice la curea, tipo celebrity right here, puteți să vă fotografiați și să postați în Instagram.
Inspirație off, продолжение следует

Комментариев нет:

Отправить комментарий