среда, 15 мая 2013 г.

Lilly and Lolly in Horrorland(part2)


Actul 2
Prin surprindere s-au deschis porțile iadului pentru o secundă, și focul a înghițit săgeata Ilenei. Porțile s-au închis imediat. Ileana, în stare de șoc, caută în bogatul lexicon al său cu ce înjurătură să descrie mai bine săgeata arsă, dar cineva a întrerupt-o:
– Waw, ce curea ai! Шедеврально! (Da, Satana a spus așa prostie, așa că dacă credeți că el reprezintă în sine o ființă inteligentă, scoateți-vă calul din ploaie, coborîți de pe el, ați greșit.)
Ileana, cu lacrimi de fericire în ochi, l-a sărutat pe Satana, s-au luat de mînuță și au ieșit afară. Afară era HonneyPie, mîța neagră a Ilenei, ea era vrăjitoare dacă ați uitat. HonneyPie a văzut cureaua Ilenei și a murit de infarct, nu a suportat atîta frumusețe și glamur, Satana i-a tăiat gîtul cu unghia, capuI l-a dat Ilenei. Corpu și l-a lăsat lui. S-au uns ambii cu sînge de mîță neagră, s-au luat iarăși de mînuță și au plecat în viitorul fericit desenînd pentagrame pe  jos, sub remixul cîntecului Bloody roots (Sepultura) cu cîntecul Белым мелом по асфальту (niște fete).
Actul 3
Lilly, de fericire, s-a suit în taxi, mai repede să ajungă la aeroport să-și ia bilet spre  Bulgaria, vroia la odihnă fata. Taximetristul o întreabă care-i sensul vieții, la care primi răspunsul „ce sistem de sunet nașpa are”. Trecuseră 30 de minute, dar din loc nu s-au mișcat (trafic era, pentru cine nu a înțeles). Taximetristul a vrut să o mai întrebe încă o dată despre sensul vieții, dar s-a abținut și în schimb i-a  propus să iasă din taxi și să meargă pe jos. Lilly a apreciat sfatul, i-a spus că sistemul lui de sunet e mai bun decît la Lada Kalina, și deasupra taxiului a apărut un curcubeu jonglat dintr-o mînă în alta de buretele Bob Pantaloni-Pătrați. Lilly a găsit o scară în mijlocul drumului unde era scris „Drumu' укороченый spre aeroport”. Yolo! a exclamat Lilly și, pe cînd se dădea jos de pe scară, își aminti cum fura mere de la baba Zina din grădină, cum Vasîlică a vrut sa stingă cu benzină mopedul care s-a aprins de la căldură și cum a avut (atenție 18+, voi doar pînă la 18 ani toți ați menținut castitate pentru că nu sînteți atei) prima experiență lesbiană. S-a întîmplat vara l-a strîns cireșe în satul vecin, cu o fată din satul vecin. Paznicul le-a văzut că furau, a scos pușca (nu aceea care credeți voi), pușca era pneumatică; nu contează. Fetele fugeau prin tufari ținîndu-se de mînă, mai săreau peste tufari, îi mai înconjurau, mai găseau cîte o mașină de tuns iarba și mai făceau cîte  2 forme, ca să depisteze extratereștrii, ca pînă la urmă să dea de o pădure plină de romanițe, unde s-au întins și, cum ar veni, le era cald fetelor, și s-au dezbrăcat de tricouri. Fata din satul vecin a întins mîinile în părți și o mînă, pur întîmplător, a aterizat pe pieptul vecinei care, cum ar veni, era Lilly. Lilly, străpunsă de sentimente stranii sub melodia lu Katty Pery, despre fete lesby, își infipse degetele în părul vecinei, o sărută intens. La un copac era un capricorn excitat, curcubeul care îl înconjura era în gifmode, și ochii capricornului tot cu curcubeu înăuntru erau. Deci, putem afirma că plăcere de la actul sexual au avut și fetele, și capricornul. Capricornul era bătrîn, așa că în momentul culminant a făcut infarct, a apărut Satana și cu Ileana, l-au decapitat, i-au băut sîngele și au dispărut într-o clipă. Și... s-a terminat scara. A ajuns Lilly la aeroport și a cumpărat bilet spre Bulgaria.
To be continued...

Комментариев нет:

Отправить комментарий